Rating: 4.4 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Lenny
5 maanden geleden

Tessa heeft mijn lippigmentatie gedaan, ik vond het heel spannend maar Tessa nam de tijd en heeft de behandeling heel goed uitgevoerd. Jammer genoeg kreeg ik een heftige koortslip reactie en heb ik besloten de nabehandeling niet te doen. Ondanks dit ben ik toch blij met het resultaat en de kosten van de nabehandeling heb ik netjes terug gekregen.

Chantal van den Donker
een jaar geleden

Aangezien een deel van mijn wenkbrauwen uitgevallen is vanwege de ziekte alopecia, heb ik lang getwijfeld of ik mijn wenkbrauwen wilde laten doen.
Uiteindelijk bij Tessa terecht gekomen en ben zo blij met het resultaat! Had ik maar niet zo lang getwijfeld, dan had ik er al veel eerder plezier van gehad. Tessa is echt een topper 🤩, ik zou haar bij iedereen aanbevelen. Zij stelt je op je gemak, luistert naar je wensen, is perfectionistisch en zorgt voor een prachtig en vooral natuurlijk eindresultaat!

Angre Scholtens
een jaar geleden

Helemaal blij met mijn eyeliner. Een behandeling is niet helemaal zonder pijn. Maar met de rust die Tessa uitstraalt en de perfectie waarmee ze haar werk doet, vergeet je de pijn. Je word voorzien van goede informatie en Tessa neemt alle tijd voor je waardoor je alleen maar als een tevreden klant naar buiten gaat. Als afsluiter een heerlijk bakje koffie. Dank je Tessa. Topper.

Brenda Slot-Goedhart
een jaar geleden

Tessa is zeer gedreven in haar vak en werkt met uiterste precisie en ze straalt rust uit, waardoor je behandeling ontspannen verloopt . Ze luistert goed naar wat je wilt. Bij mij heeft ze eyeliner gedaan en zoals verzocht heel fijntjes. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar, volgende keer laat ik mijn wenkbrauwen doen.

Ramona
een jaar geleden

Tessa heeft bij mijn lippenpigmentatie gedaan. Was eerst wel huiverig maar Tessa heeft mij gerustgesteld en ook echt de tijd voor mij genomen. Ik ben er echt heel blij mee. Dankjewel😊

Petra Kroon
een jaar geleden

Ik wilde natuurlijke wenkbrauwen en dat is super gelukt . Krijg veel complimenten .
Samen gekeken wat het beste bij mij past. . Neemt de tijd voor je . Wat lekkers bij de koffie . Is echt een verwennerij en zou het zeker aanraden .

Nicolet
een jaar geleden

Iedere dag eyeliner op doen, vond ik best weleens gedoe. Ik heb er daarom voor gekozen om permante eyeliner te proberen. Ik was bang dat het heel donker zou worden, maar niets is minder waar. Tessa heeft het geweldig gedaan, het ziet er heel erg natuurlijk uit. Ik ben er erg blij mee!!

Marloes
een jaar geleden

Helemaal blij met mijn "nieuwe" look. Door de menopauze waren mijn wenkbrauwen half verdwenen. Dankzij Tessa, nu weer mooie en, wat ik heel belangrijk vind, vooral natuurlijk uitziende wenkbrauwen. Blij met het resultaat!